Kinderen

Er op uit met de kinderen? Op De Heidehoeve zullen ze zich geen moment vervelen! Ga kijken bij de pony's op de boerderij of help eieren rapen bij de kippen. Er is ook een speeltuin met schommels, glijbaan, speelgoedbox en trampoline en ruimte genoeg  voor een zwembad bij mooi weer. Is het weer iets minder, dan vindt u op loopafstand het subtropisch Zwembad De Veldkamp. In de omgeving vindt u allerlei leuke attractieparken voor kinderen.

Tijdens een verblijf in De Barn of De Riek vermaken de kleintjes zich uitstekend. Voer de herten op ongeveer 100 meter afstand van de boerderij, kijk gezellig een familiefilm op dvd en speel een spelletje aan de grote tafel. Er zijn tekenspullen en voor de kleinsten is er een speelgoedbox beschikbaar. Een extra campingbedje, babybedje of babybad bijzetten is in overleg mogelijk en ook een kinderstoel is aanwezig.

Kinderoppas

Samen een avondje uit eten of een feest in de buurt? Maar neem je de kinderen het liefst een weekendje of paar dagen mee? Ook dat kan vanaf De Heidehoeve, want het is mogelijk een oppas voor uw kind(eren) in te huren voor 5 Euro per uur. Onze dochter Sharissa Altena past graag op en heeft een oppasdiploma van het Centrum voor Jeugd en Gezin en kan al overdag kennis maken met uw kinderen, zodat zij weten wie er op hen oppast. Zo kun je met je gezin er heerlijk even uit en kom je ook eens aan een avondje samen toe. Vraag naar de beschikbaarheid.